Premis Talent 2018

Entrega el guardó: Ignasi Genovès, Director General de Mitjans de la Generalitat de Catalunya i Rosa Ruíz Combalia, Secretària General de WTS i Directora d’art.  Lloc: Jardins de l’antic Hospital de Sant Pau.

Premis Talent 2018

Guardó 2D Souvenir

Els premis Talent, és una iniciativa per fomentar la creativitat d’aquí i per aconseguir que els visitants d’enllà s’emportin a la maleta un altre relat de la ciutat: més digne, més autèntic, més identificat amb Barcelona i Catalunya, més valuós. El premi és a més una plataforma per oferinr oportunitats i visibilitat als nous talents de la ciutat.

Enguany el tema al que ha fet referència l’obra presentada ha estat, l’arquitecte modernista català: Lluís Domènech i Montaner.

La meva inspiració ha estat la mateixa persona de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.
Donat que la seva obra és molt extensa em semblava que agafar un edifici o un element només, no era fer-li justícia i com que la seva figura era prou característica m’ha agradat fer-li el meu petit homenatge agafant la silueta de la seva persona.

En la representació a tot color, sí que he agafat una petita part dels vidres de colors del sostre del Palau de la Música, d’aquesta manera introdueixo els colors tan característics dels vitralls de l’època modernista i de la seva obra.

Client:

Premis Talent

Projectes relacionats