Alguna cosa s’està coent

Menú visual

El meu menú neix amb unes idees que em bullien al cap fent xup-xup.

L’entrant

Una sopa, per dies de tardor o hivern quan el temps ja és fresquet: L’Abecedari particular.

Un abecedari fruit d’instants i d’estats d’ànim. Dibuixat a estones a la llibreta que porto sempre a la bossa però poc a poc, fent un bon brou. Això si elaborant una sopa amb les lletres d’aquest abecedari i les emocions, amb bon gust i amb caliu.

El 1r plat

Un plat més d’autor, amb ingredients diferents dels habituals, fins i tot amb alguna pinzellada exòtica: L’”Animalari” personal.

Un abecedari, però aquesta vegada, buscant un animal per a cada lletra. Animals personalitzats, és a dir amb atributs de les persones, amb els que em venien al cap en el moment que l’anava a dibuixar o amb els que em suggeria el mateix animal representat. De la mateixa manera que l’entrant, fet a estones, amb un traç fresc i ràpid.

El 2n plat

És un plat sucós, amb fons, consistent, amb un concepte elaborat, amb matisos: El refranyer català il·lustrat.

Aquest és un plat que s’anirà coent, durant força temps, ja que s’ho val.
Cuina catalana, de tota la vida, amb solera, com la cuina de l’àvia. Ingredients i fórmules de sempre però amb tocs actuals.

De moment us deixo amb uns tastets per anar fent boca.

Més receptes pròximament!
Entreu a la meva web o seguiu-me al Facebook o Instagram1 / Instagram2

1 Comment

Leave a Reply